Wie ik ben

Wie ik ben

maartje

Even voorstellen

Mijn naam is Maartje Michelbrink, ik ben 27 jaar oud en loopbaancoach voor de starter.

Wat voelde het als een opluchting toen ik mijn passie had gevonden! Want wat was dat een zoektocht…

Mijn droom bleek niet de werkelijkheid
Artiest, dat wilde ik worden. En toen ik op de opleiding tot Artiest werd aangenomen wist ik het zeker: Ik ga mijn droom verwezenlijken. De drie jaar die daarop volgde zette ik me daar 100% voor in. Totdat ik me aan het eind van het derde leerjaar besefte dat ik helemaal niet gelukkig was met wat ik deed. Ik had mezelf al die tijd aangepast om dat te worden waarvan ik dacht dat een ‘goede’ artiest zou zijn. Maar ook om een goede artiest te zijn is het belangrijk om jezelf bewust te zijn van wie jij bent. En dat was precies wat ik niet meer wist. Daarom stopte ik na het derde leerjaar met de opleiding, tegen de verwachtingen van mezelf en een heleboel anderen in. Een beslissing waar ik nooit spijt van heb gehad.

Mijn passie ontdekte ik later
Na de opleiding vond ik een leuke bijbaan en heb ik twee jaar de tijd genomen voor het kiezen van een nieuwe opleiding. Ik heb opnieuw ontdekt waar ik blij van word en wat ik belangrijk vind in een beroep. Daarna kon ik met zelfvertrouwen kiezen voor een nieuwe opleiding tot Medewerker Human Resource Management. Mijn passie om mensen te helpen en te begeleiden in het werk wilde ik nog specifieker maken en daarom ben ik na de opleiding HRM de opleiding tot Loopbaancoach gaan doen. De euforie en kick die ik voel na een goed gesprek als coach is groter dan die na het spelen van een voorstelling voor 100 man tijdens de artiestopleiding. Maar toch geloof ik dat ik al die ervaringen nodig heb gehad om happy te zijn met wat ik nu doe en wie ik ben: Loopbaancoach voor de starter.

Heb jij ook het gevoel dat je moet voldoen aan bepaalde verwachtingen? Ik weet hoe moeilijk het is om op jonge leeftijd grote beslissingen te moeten maken, hoe het voelt als je nog niet weet wat je wil of wie je bent. Maar uit eigen ervaring weet ik ook dat het uiteindelijk allemaal goed komt en ik wil jou daarbij helpen!

WhatsApp chat