Reviews

zo ervaren anderen de coaching met mij

“Maartje is een superfijne en professionele coach die met de juiste tools de nodige inzichten kan geven die op dat moment nodig zijn. Toegankelijk, betrouwbaar, betrokken en integer. Een dikke merci voor het coachingtraject!”

Ineke

“Ik heb het zeer prettig ervaren bij Maartje, Ik kon over alles van het onderwerp vrij praten. Het heeft me uiteindelijk goed inzicht gegeven wat ik met mijn loopbaan wil. Het uitvoeren hiervan gaat stap voor stap. Ik kan Maartje zeker aanraden.”

Hugo

“Het prettige traject met Maartje heeft mij geholpen om voor mezelf helder te krijgen wat ik zoek in een volgende stap in mijn loopbaan, en wat ervoor nodig is om hiernaar te handelen. Maartje stelt je op je gemak en weet de juiste vragen te stellen om bijvoorbeeld je interesses en kwaliteiten te achterhalen, maar ook om je twijfels te herkennen en deze aan te pakken. Door middel van opdrachten leerde ik steeds beter te ontdekken wat bij mij past en wat niet, en sinds dit traject maak ik keuzes met meer zelfvertrouwen. Een traject met Maartje is zeker een aanrader!”

Anouk (30)

“Wat ben ik blij dat ik het traject ben aangegaan bij Maartje. Ik ben er ingestapt met veel vragen en onduidelijkheden maar als ik kijk waar ik nu sta mag ik echt trots op mijzelf zijn. Maartje heeft mij de juiste vragen gesteld waardoor je echt aan het denken wordt gezet. Het meest bijzondere aan het hele traject is de manier waarop Maartje het aanvliegt en de positieve vibes die er hangen! Ik kreeg altijd tijdens de afspraak zoveel energie om er mee aan de slag te gaan. Maartje je bent echt een topper! Dikke vette aanrader!!”​

Renee (27)

“Ik voelde me direct op mijn gemak bij Maartje, ondanks dat we totaal verschillende types zijn. Deze dame weet zeker wel waar ze het over heeft! Wat mij het meeste heeft geholpen is het feit dat Maartje niet met een oplossing komt (ook al had ik daar in het begin wel echt behoefte aan en was ik misschien wat teleurgesteld dat het niet zo “makkelijk” was) maar dat Maartje je zelf met een oplossing / verbetering laat komen.
Dank voor al je hulp!

Ik zou ook graag het vooroordeel weg willen nemen dat je een coachtraject alleen aan kunt gaan als je op zoek bent naar een compleet andere carriere of alleen als je diep ongelukkig bent. Ik ben bij mijn huidige baas blijven werken, maar wel met heel veel meer plezier (en uitdagingen) dan voorheen!”

Simone (31)

“Wauw! Op voorhand had ik niet verwacht dat Maartje mij zo goed op weg zou kunnen helpen. Bij aanvang van het traject vond ik het lastig om een concreet beeld te vormen van de inhoud van het traject. Maartje heeft me dit goed uitgelegd en dat gaf mij voldoende vertrouwen om te starten. Wat ik sterk vind aan de werkwijze van Maartje is dat zij je met open blik naar de opdrachten laat kijken en je het gevoel geeft dat alles mogelijk is. Vooraf zag ik nog allerlei beren op de weg en nu, achteraf, kan ik zeggen dat inderdaad alles mogelijk is! Uiteindelijk ben je zelf de sleutel tot je eigen succes en is het heel fijn dat Maartje je de juiste handvatten aanreikt om die sleutel te vinden.”

Kaat (31)

“Het traject met Maartje heb ik als leerzaam en prettig ervaren. Vanaf het begin van het traject tot het eind heeft zij mij begeleidt in de zoektocht naar mezelf, maar ook naar de ideale baan. Door de juiste vragen te stellen en verschillende hulpmiddelen in te zetten, heb ik ontdekt wie ik ben, wat ik kan en waar ik gelukkig van word.”

Nickie (27)

“Bij mijn voorgaande functies was ik niet op mijn plek. Hoewel alles wel een soort van leuk was, was het ’t net niet. Ik was klaar met het gehop en gepieker en heb Maartje in de arm genomen om voor mezelf duidelijkheid te creëren. Door de opdrachten en gesprekken met Maartje kwam ik steeds dichter bij wat ik nu echt wilde. Door naar mezelf te kijken, naar mijn waarden en kwaliteiten, heb ik nu gevonden wat echt bij mij past.”​

Evi (28)

“Nadat ik een switch had gemaakt in mijn vakgebied naar een nieuwe werkgever, kreeg ik twijfels: is dit wel mijn vakgebied, haal ik hier energie uit, ben ik gelukkig in mijn werk? Gedurende de gesprekken met Maartje en door de bijbehorende opdrachten heb ik veel geleerd over mezelf. Door te kijken hoe ik in het verleden keuzes heb gemaakt, heb ik inzicht gekregen in mijn denkwijze. Dankzij de fijne gesprekken met Maartje ben ik beter naar mezelf gaan luisteren en heb ik stappen gezet om mijn toekomst weer vorm te geven hoe ik dat graag wil. Dit geeft mij kracht en zelfvertrouwen. Zeker een aanrader om bij Maartje aan te kloppen met je loopbaanvraagstuk!”

Lotte (27)

“Een half jaar geleden wist ik het allemaal even niet meer. Hoe kan ik leuk werk doen, een goed salaris hebben en tegelijkertijd niet te veel stress ondervinden? Maartje heeft mij terug gebracht naar de basis. Zo zijn we onder andere aan de slag gegaan met mijn waarden, kwaliteiten, valkuilen en met mijn ideale werkweek. Maartje stelde de juiste vragen en gaf de juiste tips en opdrachten om over na te denken of direct uit te voeren. Inmiddels weet ik weer precies wat ik wil, heb ik veel meer energie en ben ik helemaal klaar voor mijn nieuwe uitdaging; mijn eigen onderneming! Maartje dankjewel voor de fijne gesprekken, de tips en de opdrachten.”

Annemie (31)

“Ik kan een traject bij Maartje van harte aanraden! Het coachtraject heeft mij ontzettend geholpen om op mezelf te reflecteren en me het duwtje gegeven om echt uit mijn comfortzone te stappen en op ontdekkingsreis te gaan naar wat me drijft. Ik ben mezelf heel erg tegen gekomen en ontdekt dat ik totaal niet op mijn plek zat. Door structuur en handvaten vielen de puzzelstukjes langzaam op zijn plek en ga ik nu voor een carrière switch.”

Jessica (28)

“Ik zat niet lekker in mijn vel; was op zoek naar wie ik eigenlijk echt ben, waar ik voor sta en wat ik echt leuk vind om te doen. Ik kwam bij Maartje en het voelde gelijk goed. Maartje kijkt en luistert met een open blik en rustige houding. Ze geeft opdrachten, stelt vragen en legt haar vinger precies op de plek waar nodig is. Echt maatwerk! Ik heb ontzettend veel mogen leren over mezelf waardoor ik nog dichter bij mezelf kan blijven en keuzes maak die goed voelen. Mijn traject was ontzettend waardevol en ik ga vol vertrouwen de toekomst tegemoet!”

Sanne

“Voor ik bij Maartje aan de slag ging was ik een beetje sceptisch. Hoe kan een coach in een paar sessies inzichtelijk krijgen wat ik zoek in een baan als ik dit antwoord al jaren zelf niet weet? Maar wat heeft Maartje mij het tegendeel bewezen! Niet alleen kreeg ik in korte tijd helder wat mijn kwaliteiten en competenties zijn en wat ik belangrijk vind in een baan, maar ook ben ik veel meer gaan geloven in mijn eigen kunnen. De fijne, duidelijke en op maat gemaakte werkwijze geven mij het gevoel dat ik elke baan aan kan. Ik raad de begeleiding en hulp van Maartje iedereen aan!”

Hanneke (29)

“3 Maanden geleden kwam ik bij Maartje met heel veel twijfels en onzekerheid. Ik wist totaal niet meer wat ik nu precies leuk vond, en waar mijn interesses lagen op het gebied van opleidingen en werk. Dankzij Maartje weet ik nu eindelijk wat ik wil worden en start ik volgend jaar september zelfs met een opleiding. Met behulp van de fijne opdrachten en coachgesprekken met Maartje weet ik nu wat ik wil gaan doen in de toekomst.”​

Meike (20)

“Negen maanden geleden kwam ik bij Maartje terecht. Ik kreeg geen voldoening van wat ik deed en het voelde alsof ik in een soort wachtstand leefde. Ik wist dat ik iets moest veranderen, maar vond dat súper spannend.
Ik ben enorm blij dat Maartje me heeft geholpen hierbij. De gesprekken met haar waren altijd heel fijn en vertrouwd. Ze is heel open, enthousiast en kijkt echt naar JOU als individueel persoon. Het is zo waardevol als iemand van buitenaf (zonder mening of oordeel!) meedenkt in mogelijkheden. Maartje stelt precies de juiste vragen en is er heel goed in om tot de kern van een probleem te komen. En door samen stukje voor stukje uit te zoeken wat bij me past, voelden de stappen die ik vervolgens moest zetten ineens veel minder groot en eng.
Nu we een paar maanden verder zijn doe ik werk waar ik energie van krijg, voel ik me gelukkig en heb ik meer (zelf)vertrouwen. Ik gun oprecht iedereen die zich niet fijn voelt in zijn/haar werk een Maartje in z’n leven! :)”​

Annemarie (26)

“Ik werkte als verpleegkundige in het ziekenhuis, maar ik merkte al geruime tijd, dat mijn hart hier niet meer lag. Ik worstelde erg met de vraag, wil ik wel in de zorg blijven, of ga ik het daar buiten zoeken? Dat daarbuiten zoeken, zag ik alleen maar obstakels in. Ik had hier duidelijk hulp bij nodig. En ik ben super blij dat ik bij Maartje terecht kwam! Zij heeft mij echt laten kijken naar wat ik diep van binnen echt wilde, en de obstakels de deur uit te gooien. Ik had het echt nooit verwacht, maar ik heb nu een andere baan in de richting van interieur/styling. Totaal niet te vergelijken, maar het is voor mij de beste beslissing in lange tijd geweest! Ik doe iets wat ik ontzettend leuk vind, en ik ga weer met plezier naar mijn werk!”​

Lisa (28)

“Vijf maanden geleden ben ik een loopbaantraject bij Maartje gestart. Waar ik vóór het traject enorm twijfelde over mijn werk en veel stress ervoer, heb ik door de gesprekken veel meer rust, vertrouwen en tevredenheid gevonden in mijn werk. Ik ben me bewust van mijn kwaliteiten en competenties, koester deze meer, richt me op zaken die mij energie geven en pas mijn werk hierop aan. Maartje laat je het enthousiaste, fijne gevoel in jezelf opzoeken om van daaruit keuzes te maken; haar positieve energie werkt super aanstekelijk. Ze weet precies de juiste vragen te stellen die je leerzame inzichten geven. Enorm blij dat ik de keuze heb gemaakt om dit traject in te gaan; het is waanzinnig waardevol geweest, de mensen om mijn heen merken ook duidelijk het verschil. Voor iedereen die twijfelt: ZEKER DOEN!”

Janneke (29)

“Hele fijne en persoonlijke begeleiding gekregen en daarnaast individueel aangepast. Veel mogelijkheden tot uitbreiden van zelfkennis en inzichten. Maartje zorgde altijd voor een duidelijke structuur, wat voor mij heel inzichtelijk werkte. Je wordt ook thuis aan het werk gezet zodat het echt aanvoelt als een traject dat je doorloopt. Dit wordt steeds teruggekoppeld in een sessie waardoor het weer mooie nieuwe perspectieven biedt.
Kortom: super tevreden!”​

Maartje (31)

“Door mijn gesprekken met Maartje is eindelijk mijn vraag: ‘wat lijkt me leuk, wat past bij mij en zit ik op de goede weg?’ beantwoord. Door de gesprekken en opdrachten is duidelijk geworden wat mijn kwaliteiten zijn, wat voor mij belangrijke waarden zijn en wat totaal niet bij mij past. Dit heeft mij de juiste inzichten gegeven. Daarnaast heb ik geleerd om carrière keuzes te maken gebaseerd op wat mij enthousiast maakt, in de plaats van alleen wat op papier een logische stap zou zijn.”

Jelena (27)

“Maartje heeft mij geholpen met vertrouwen een volgende stap te zetten in mijn loopbaan. Tijdens prettige gesprekken en opdrachten hebben we samen stap voor stap onder andere gekeken naar mijn interesses, waarden, normen, kwaliteiten en successen. Mede dankzij dit fijne traject heb ik het roer omgegooid, ben ik zelfverzekerder geworden en heb ik geleerd om steeds even stil te staan bij iedere mijlpaal.”

Marleen (27)

“4 maanden geleden heb ik de stoute schoenen aan getrokken om hulp te zoeken. Ik zat niet lekker in mijn vel. Ik was mijzelf kwijt, wat wil ik eigenlijk? Maartje heeft mij geholpen dat weer op een rijtje te krijgen. Door haar opdrachten ga je je eigen gedachten positief ombuigen. En nee ik ben er nog niet, maar ik ga er wel komen. Inmiddels een nieuwe baan en is de rust thuis weer te vinden. Heerlijk gevoel is dat!”

Mayke (32)

Jij kan dit ook bereiken!

Je leest al die mooie verhalen van anderen en misschien denk je nu: “Maar lukt mij dit ook? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn.”

Als je deze gedachte herkent dan zegt het vooral iets over hoe graag je dit wil. Je ziet alleen op dit moment niet HOE. Maar daar hoef je je ook niet meer mee bezig te houden als we samen gaan werken. Dat stuk neem ik voor mijn rekening ;). Jij hoeft alleen bereid te zijn je tijd, motivatie en energie erin te stoppen. En voor je het weet sta jij hier ook tussen met zo’n mooi succesverhaal!

Menu