Ervaringen van anderen

Ervaringen van anderen

"Door de gesprekken met Maartje heb ik veel geleerd over mezelf en ben ik een stuk zelfverzekerder geworden over mijn eigen keuzes. De gesprekken voelde vertrouwd en we hebben kritisch gekeken naar mijn leven en werk. Het is fijn om het er met een vreemde over te hebben die geen mening klaar heeft staan. Ik kijk nu met een open blik naar mijn loopbaan en sta veel meer open voor nieuwe stappen. Ik zou een traject dan ook zeker aanbevelen!"
Bart (28)
"Bij mijn voorgaande functies was ik niet op mijn plek. Hoewel alles wel een soort van leuk was, was het 't net niet. Ik was klaar met het gehop en gepieker en heb Maartje in de arm genomen om voor mezelf duidelijkheid te creëren. Door de opdrachten en gesprekken met Maartje kwam ik steeds dichter bij wat ik nu echt wilde. Door naar mezelf te kijken, naar mijn waarden en kwaliteiten, heb ik nu gevonden wat echt bij mij past."
Evi (28)
"De gesprekken met Maartje waren erg fijn. Maartje stelt de juiste vragen en laat zien dat ze naar je luistert. Door de gesprekken en de opdrachten ben ik op de juiste manier aan het denken gezet. Vooraf had ik niet kunnen bedenken dat ik zo snel dit resultaat zou behalen."
Mandy (25)
"Ik wist al een tijdje dat de functie die ik nu doe niet goed bij mij past. Ik heb dit op mijn werk bespreekbaar gemaakt en het bedrijf wilde weten welke richting ik in wil groeien. Ze stelde goede vragen maar ik kon er geen antwoord op geven. Uiteindelijk heb ik de stap gezet om naar Maartje te gaan. Ik kende haar al persoonlijk en ik had daar een goed gevoel bij. Ik kan direct zeggen dat ik dit als positief heb ervaren. Na enkele sessies merkte ik dat Maartje neutraal is in haar communicatie en dat vond ik heel erg prettig. Door de juiste vragen te stellen en opdrachten die ze me gaf werd ik steeds bewuster van mezelf. Aangezien er nooit een mening werd gegeven in de gesprekken moest je zelf gaan denken; “wat vind ik”? Vaak worden we tegengehouden door meningen van andere mensen. Die beperken ons dan in acties en laten ons twijfelen bij moeilijke keuzes. Er is heel veel wat een loopbaancoach voor je kan betekenen. Maartje heeft mij geholpen om te kijken naar helpende gedachten. Ik ben er van overtuigd dat ze jou ook kan coachen. Nu jij nog!"
John (28)
"Bij mijn oude baan zat ik al langere tijd niet meer op mijn plek. Ik was echt toe aan een nieuwe uitdaging, maar wist niet goed welke kant ik op wilde. Dus bleef ik maar zitten waar ik zat. Ik had moeite om te kunnen zeggen wat mijn kwaliteiten en competenties zijn en kon er maar niet achter komen wat me écht interesseert. Tijdens de gesprekken en oefeningen met Maartje ga je echt naar jezelf kijken en daardoor werden een hoop zaken duidelijker voor mij. We zijn een relatief kort traject aangegaan, dus wellicht zat er nog meer in het vat, maar het heeft er in ieder geval wel toe geleid dat ik een nieuwe baan gevonden heb, waar ik veel zin in heb!"
Chris (29)
"Ik heb de gesprekken met Maartje als prettig ervaren. De vragen die ze stelt zijn goed maar soms ook moeilijk. Mede door de opdrachten ben ik me bewust geworden van mijn eigenschappen en waarden. Ik ben er nu achter welke dingen ik graag terug wil zien in mijn werk en werksfeer."
Jip (17)
"Een coachingstraject vraagt om de juiste klik. Ik had die klik met Maartje waardoor ik me open kon stellen en zij mij snel leerde kennen. Hierdoor kon Maartje op de juiste manier anticiperen en kwam ik tot het inzicht dat ik eerst een tussenstation nodig had om mijn einddoel te kunnen bereiken. Door de juiste opdrachten en handvaten heb ik veel over mijn kwaliteiten en eigenschappen geleerd. Dit neem ik nu mee om mijzelf verder te ontwikkelen en af te stormen op mijn einddoel!"
Tom (28)
WhatsApp chat