Doei twijfels, hoi ideale baan!

hèt online programma om erachter te komen welke baan bij jou past!

Je hebt het gevoel dat je vast zit. Je wordt door je werk dagelijks herinnert aan wat je niet wil maar je hebt geen idee wat je dan wel wil. Je mist een doel, iets wat zinvol voelt en waar je blij van wordt. Ondertussen lijkt het alsof iedereen in je omgeving zijn passie achterna aan het gaan is. Super irritant, want jij wil ook zo’n passie. Liever vandaag nog dan morgen.

Je wil je tijd graag besteden aan werk wat er voor jou toe doet. Werk waar je energie uit haalt, voldoening bij voelt. Iets wat past bij jouw persoonlijkheid en iets wat past bij jouw leven. Voor een fijne balans.

Het voelt alsof je alles al hebt geprobeerd om dit te bereiken. Je bent al eens geswitcht van baan, je hebt al vele uren versleten op vacaturesites en met anderen gepraat over wat je zou kunnen doen. Maar het heeft nog niet geleid tot het gewenste resultaat. En daardoor heb je geen idee meer wat je nu nog kunt doen. 

Is dit herkenbaar voor jou? Super vervelend!

Maar ik ga je hoop geven. Want het kan anders, door dingen ook echt anders aan te gaan pakken. Door niet direct te gaan kijken naar het aanbod van bedrijven en of dat iets is voor jou. Maar door te beginnen bij jou. Door kraakhelder te krijgen wie jij bent én wat je wil. Zodat je met een flinke dosis zelfkennis én zelfvertrouwen stappen gaat zetten naar de baan die perfect bij jou past!

Lijkt dat je wat?

ik heb dit programma gemaakt voor jou

Omdat ik je graag de tools wil aanbieden die nodig zijn om erachter te komen wat jouw ideale baan is. Ik heb deze tools verwerkt in 19 korte video’s met aanvullend praktische opdrachten waar jij zelf mee aan de slag kunt. 

Allemaal op jouw tempo en op de momenten dat het jou uit komt. 

Met dit programma heb je alle tools in huis om zelfstandig stappen te zetten naar een baan die helemaal bij jou past!

Dit ga je leren

💪 Hoe je zelfkennis ontwikkelt over wat een ideale baan voor jou betekent
💪 Hoe je om kunt gaan met spanning over een volgende stap
💪 Hoe je weer met een open blik naar je loopbaan kunt kijken
💪 Hoe je keuzes maakt waar je enthousiast van wordt
💪 Hoe je in actie komt en blijft

De inhoud bestaat uit

✅ Inzicht in je loopbaanwaarden, competenties, energiegevers en kwaliteiten
✅ Een inspiratielijst met beroepen en branches
✅ Hoe maak je van spanning enthousiasme?
✅ Hoe onderzoek je jouw belemmeringen en doorbreek je deze?
✅ Hoe ga je om met de adviezen en meningen van anderen over jouw loopbaan?
✅ Hoe bepaal je nou die eerste stap richting je ideale baan?

Dit levert het op

🥳 Je begrijpt waar het ‘mis ging’ en hoe je dit voortaan voorkomt
🥳 Je weet wat jouw ideale baan is en hoe je daar kunt komen
🥳 Je voelt weer rust over jouw loopbaan
🥳 Je bent zelfverzekerd over wat je te bieden hebt

Je kunt direct aan de slag voor maar €147,-

Ik kan me heel goed voorstellen dat deze stap spannend is. Laat ik je daarom alvast een klein stukje van de cursus meegeven; spanning is enthousiasme. Ken je dat gevoel voordat je een achtbaan in stapt? Je krijgt van die klamme handjes en je voelt de spanning. Je twijfelt nog even waarom je dit eigenlijk doet maar stapt toch die achtbaan in. En zodra je er in zit vervormt die spanning zich al. Je komt de achtbaan uit en voelt alleen nog maar enthousiasme en ontlading. Zo werkt dat dus met spanning en enthousiasme. Niet alleen bij een ritje in de achtbaan, ook bij je loopbaan én het kopen van dit programma ;).

Ervaringen van anderen

"De filmpjes in het online programma waren erg fijn, Maartje geeft enthousiast theoretische info weer die direct toe te passen is in de opdrachten en praktijk. De manier waarop Maartje het vertelt werkt aanstekelijk, waardoor je zelf nog meer zin krijgt om aan de slag te gaan en aan je loopbaan te werken! De opdrachten werken goed om inzicht te krijgen in o.a. je kwaliteiten en energiegevers, waardoor je beter weet wat te zoeken in een baan. Ook de live Q&A zijn erg fijn, dan kun je alles nog beter uitdiepen en overeenkomsten of juist verschillen met anderen zien en daarvan leer je veel. Hierin doorgrondt Maartje ook goed de essentie van je proces, sterke kanten en valkuilen."
Iris (27)
"Door mijn gesprekken met Maartje is eindelijk mijn vraag: ‘wat lijkt me leuk, wat past bij mij en zit ik op de goede weg?’ beantwoord. Door de gesprekken en opdrachten is duidelijk geworden wat mijn kwaliteiten zijn, wat voor mij belangrijke waarden zijn en wat totaal niet bij mij past. Dit heeft mij de juiste inzichten gegeven. Daarnaast heb ik geleerd om carrière keuzes te maken gebaseerd op wat mij enthousiast maakt, in de plaats van alleen wat op papier een logische stap zou zijn."
Jelena (27)
"Maartje weet goed in te spelen op de vraagstukken die er voor je zijn. Met de opdrachten heeft ze me weer een ander perspectief gegeven op de problemen waar ik tegenaan liep. Ik ben weer met een nieuwe blik gaan kijken naar wat ik belangrijk vind in mijn loopbaan maar ook naar wie ik ben."
Susan (25)

HI, IK BEN MAARTJE!

Vroeger wist ik precies wat ik later wilde worden; actrice. En toen ik door alle selectierondes heen was gekomen voor de opleiding, wist ik zeker dat ik van mijn droom werkelijkheid zou gaan maken. Drie jaar lang deed ik daar ook alles aan, totdat ik erachter kwam dat ik helemaal niet blij werd van waar ik mee bezig was en ik stopte met de opleiding.

De reacties van mijn omgeving waren geschokt, want waarom zou je dat laatste jaar niet even afmaken? Terwijl die beslissing de enige was waarvan ik heel zeker was.

Met een hoop onzekerheid over wat ik met mijn leven zou gaan doen maar een extra dosis motivatie om de mensen in mijn omgeving het tegendeel te bewijzen, ging ik aan de slag. Door meeloopdagen te volgen, met coaches in gesprek te gaan, opleidingen te doen, enz. enz.

Ik geloof dat al die kleine stapjes, inclusief de opleiding tot artiest, ervoor hebben gezorgd waar ik nu sta. Waar ik vol trots en overtuiging kan zeggen dat ik heel erg blij word van wat ik doe!

Dus ja, ik weet hoe lastig het kan zijn, hoe onzeker het kan voelen en hoe pijnlijk het is als je voelt dat je niet op je plek zit maar geen idee hebt wat je dan wel zou willen.

Gelukkig weet ik inmiddels ook hoe leuk het wél kan en ben ik ervan overtuigd dat er voor iedereen een baan is waar ze helemaal happy van worden.

Ik help je hier graag bij, want ik gun jou ook een baan waar je super blij van wordt!

Dit programma is voor millennials die klaar zijn met twijfelen en piekeren en bereid zijn stappen te zetten voor meer werkplezier!

Ben je er klaar voor? 🎢

Veelgestelde vragen

Dit programma is gemaakt voor iedereen die aan de slag wil om meer uit zijn loopbaan te halen. Of je nu een andere baan zoekt, juist bij je huidige werkgever wil blijven of hier nog over twijfelt. Dit programma gaat je een heleboel helderheid opleveren over wat een ideale baan voor jou betekent en ervoor zorgen dat jij in actie komt om jouw doelen te bereiken!

Nee. Dit programma bevat geen beroepskeuzetest of een bepaalde uitkomst met een advies. Dit lijkt vaak de meest makkelijke uitkomst maar een advies van iemand anders gaat jou niet de rust en het vertrouwen geven over jouw loopbaan. 

Wat ik je wel geef zijn alle tools die nodig zijn om zelf tot inzichten te komen over de voor jou belangrijke aspecten in een baan. Ik leer je anders denken waardoor je anders naar de mogelijkheden gaat kijken. Op die manier kom je zelf tot de conclusie over de voor jou ideale baan en dat resultaat levert veel meer op dan een advies van iemand anders. 

Je krijgt een jaar lang toegang tot het programma. 365 Dagen de tijd om alles uit je loopbaan te halen!

Zodra je het programma hebt gekocht krijg je een mail met daarin jouw inloggegevens. Alles werkt online dus je kunt op ieder moment de training oppakken. Je doet het op jouw tempo, lekker thuis op de bank of onder werktijd 😜.

De enige die dat kan bepalen ben jij zelf. Wat ik je wel kan vertellen is dat dit programma een mooie investering is voor meer zelfkennis en inzicht in jouw ideale baan!

Ik sta helemaal achter mijn cursus en ik weet zeker dat je hier jouw doelen mee kunt behalen. Heb je alle opdrachten uitgevoerd maar ben je niet tevreden? Je mag me een mailtje sturen en dan zorg ik dat je je geld terugkrijgt.

Menu