Voeg je header hier toe

Hey millennial,

Ik help jou inzicht te krijgen in jezelf, zodat je ontdekt wat je écht wil en daardoor vol overtuiging gaat voor de baan die bij je past!

Herken je dat…

  👉🏽 Je twijfelt of je op dit moment wel op je plek zit

  👉🏽 Je huidige baan kost je veel energie en je komt leeg thuis

  👉🏽 Je hebt het gevoel dat er meer in je zit dan er nu uitkomt

  👉🏽 Je piekert je suf over de vraag; wat wil ik dan wel?!

Je hebt het gevoel dat je vastzit. Je bent niet tevreden met je huidige werksituatie maar je hebt ook geen idee wat je nodig hebt om wél weer met plezier naar je werk te gaan.

Je gedachten slingeren alle kanten op. Het ene moment denk je die ideale vacature te hebben gevonden, even later besef je je dat het totaal niet bij je past. Het ene moment zeg je je baan het liefst vandaag nog op, het andere moment zie je jezelf hier toch nog wel een tijdje werken.

Je bent er druk mee maar er gebeurt weinig. En ondertussen kom je steeds vaker chagrijnig thuis en heb je geen energie meer voor de leuke dingen.

Wake up call!

Hoe jij je dagen invult bepaalt hoe jouw leven eruit ziet. Dat geldt niet alleen voor wat je in het weekend doet, dat geldt zeker ook voor die werkweek!

Want JA, werken kàn leuk zijn! Ook voor jou bestaat er een baan die je voldoening geeft, waar je kwaliteiten in naar voren komen en binnen een omgeving waarin jij je fijn voelt. Het enige wat je op dit moment hoeft te doen is zelf de verantwoordelijkheid nemen over je loopbaan en de eerste stap te zetten. De stappen die volgen doen we samen.

tijdens mijn coaching ga je:

1

2

Jezelf beter leren kennen door o.a. te kijken naar jouw kwaliteiten, competenties en waarden

Je krijgt praktische opdrachten die je inzicht geven in wie je bent. Daarnaast hou ik je regelmatig een spiegel voor zodat je steeds opnieuw bij jezelf stilstaat. Om een baan te vinden die bij jou past is het namelijk cruciaal om te weten hoe jij in elkaar steekt en wat jij nodig hebt om weer met plezier naar je werk te gaan.

Een helder beeld krijgen van welke baan bij jou past door soms confronterende vragen en nieuwe invalshoeken

Als coach praat ik op een andere manier met je dan je omgeving waarschijnlijk doet. Ik geef geen advies maar stel open vragen waardoor je zelf aan het denken wordt gezet. Vaak heb je zelf al bepaalde kaders gegeven aan je loopbaan en aan wat ‘realistisch’ is. Deze kaders gaan we weghalen zodat je weer open kunt kijken naar alle mogelijkheden.

3

Het vertrouwen voelen om stappen te zetten doordat we de beren die jij nog op de weg ziet gaan tackelen

Wanneer je helder hebt wat voor baan bij je past wordt het vaak ook spannend. Want juist wanneer we iets heel graag willen, zijn we heel goed in het bedenken van redenen waarom dat niet zou kunnen. Samen gaan we die redenen onderzoeken en ’testen’. Je gaat inzien hoe je jouw gedachten kunt sturen voor meer vertrouwen in jezelf én die ideale baan.

“Negen maanden geleden kwam ik bij Maartje terecht. Ik kreeg geen voldoening van wat ik deed en het voelde alsof ik in een soort wachtstand leefde. Ik wist dat ik iets moest veranderen, maar vond dat súper spannend.

Ik ben enorm blij dat Maartje me heeft geholpen hierbij. De gesprekken met haar waren altijd heel fijn en vertrouwd. Ze is heel open, enthousiast en kijkt echt naar JOU als individueel persoon. Het is zo waardevol als iemand van buitenaf (zonder mening of oordeel!) meedenkt in mogelijkheden. Maartje stelt precies de juiste vragen en is er heel goed in om tot de kern van een probleem te komen. En door samen stukje voor stukje uit te zoeken wat bij me past, voelden de stappen die ik vervolgens moest zetten ineens veel minder groot en eng.

Nu we een paar maanden verder zijn doe ik werk waar ik energie van krijg, voel ik me gelukkig en heb ik meer (zelf)vertrouwen. Ik gun oprecht iedereen die zich niet fijn voelt in zijn/haar werk een Maartje in z’n leven! :)”​

Annemarie (26)

zo ziet het er praktisch uit:

coaching basis

Voor begeleiding bij het ontdekken welke baan bij je past.

  • 3 maanden
  • 5 sessies 1-op-1
  • Opdrachten afgestemd op jouw proces

€1.100,-

Zodat je scherp hebt wie je bent én wat je wil.

In termijnen betalen kan ook. Je betaalt dan 3 x €400,-

coaching volledig

Voor begeleiding bij het ontdekken welke baan bij je past tot aan het bemachtigen van die baan.

  • 5 maanden
  • 8 sessies 1-op-1
  • Opdrachten afgestemd op jouw proces
  • WhatsApp ondersteuning tussen de sessies door

€1.600,-

Zodat je weet wie je bent, wat je wil én tijdens het sollicitatieproces niet verleid wordt tot banen die daar niet aan voldoen. Zodat je gaat voor 100% match.

In termijnen betalen kan ook. Je betaalt dan 5 x €350,-

Wat levert het je op?

🥳

Zelfkennis

Je hebt een duidelijk overzicht van wie je bent en wat je te brengen hebt. Je hebt overzicht in o.a. je kwaliteiten en je weet wat je wil.

💪

Vertrouwen

Je weet waar je voor staat en durft daarvoor uit te komen. Je voelt je sterk en draagt dat ook uit naar je (toekomstige) werkgever.

💼

Jouw ideale baan

Je richt je (nieuwe) baan zo in dat hij perfect bij jou aansluit. Werken voelt weer waardevol en geeft je energie.

Meer over hoe ik werk...

Je gevoel betrekken bij de keuze

We willen allemaal een baan die goed voelt maar we kiezen met het hoofd. Best onlogisch toch? Want door te kiezen met je hoofd benader je de keuze vooral vanuit praktisch oogpunt, zoals: “Wat is haalbaar met mijn CV?” Dat kan je richting geven, maar het is meestal niet de richting die ook écht goed voelt zodra je in die baan zit. Daarom vind ik het belangrijk om jouw loopbaanvraag niet alleen met het hoofd te benaderen maar ook te voelen. Waar word jij enthousiast van? Waarbij ontstaat die twinkeling in je ogen? Dat is wat je de fijnste baan zal opleveren.

Geen beroepskeuzetest of advies

Ik geloof namelijk niet dat een advies je verder gaat brengen. En jij hebt vast ook al wel eens ervaren dat het advies van je tante over iets wat volgens haar écht bij jou zou passen, jou niet heel enthousiast maakte. Of dat de uitslag van de beroepskeuzetest die je invulde niet zo satisfying was dan je hoopte. Dit komt omdat advies, in welke vorm dan ook, altijd van buitenaf komt. Ik geloof dat het antwoord van binnenuit mag komen. Ook al denk je nu dat binnenin jou het antwoord helemaal niet zit ;). Dat zit er wel. Je hebt alleen de juiste tools en vragen nodig om daar weer toegang toe te krijgen. Dat is waar ik je bij help en dat is waarvan ik geloof dat het je het meeste op zal leveren. Want als je van binnenuit voelt dat je een bepaald beroep heel graag wil doen, dan zul je pas echt in actie komen om het te bereiken.

Ik kijk naar werk en jouw werkwijze

Er is veel winst te behalen door je baan aan te passen of een andere baan te zoeken die beter bij je past. Maar als jij in die baan nog steeds te veel hooi op je vork blijft nemen, zul je in welke baan dan ook, een hoge werkdruk blijven ervaren. Sommige dingen zijn daarom niet in de baan zelf op te lossen maar in de manier waarop je met je baan omgaat. Ik vind het belangrijk om dat onderscheid te maken en om beide facetten aan te scherpen voor meer plezier in je werk.

Deze millennials gingen je voor

“Bij mijn voorgaande functies was ik niet op mijn plek. Hoewel alles wel een soort van leuk was, was het ’t net niet. Ik was klaar met het gehop en gepieker en heb Maartje in de arm genomen om voor mezelf duidelijkheid te creëren. Door de opdrachten en gesprekken met Maartje kwam ik steeds dichter bij wat ik nu echt wilde. Door naar mezelf te kijken, naar mijn waarden en kwaliteiten, heb ik nu gevonden wat echt bij mij past.”

Evi (28)

“Wauw! Op voorhand had ik niet verwacht dat Maartje mij zo goed op weg zou kunnen helpen. Bij aanvang van het traject vond ik het lastig om een concreet beeld te vormen van de inhoud van het traject. Maartje heeft me dit goed uitgelegd en dat gaf mij voldoende vertrouwen om te starten. Wat ik sterk vind aan de werkwijze van Maartje is dat zij je met open blik naar de opdrachten laat kijken en je het gevoel geeft dat alles mogelijk is. Vooraf zag ik nog allerlei beren op de weg en nu, achteraf, kan ik zeggen dat inderdaad alles mogelijk is! Uiteindelijk ben je zelf de sleutel tot je eigen succes en is het heel fijn dat Maartje je de juiste handvatten aanreikt om die sleutel te vinden.”

Kaat (31)

“Door mijn gesprekken met Maartje is eindelijk mijn vraag: ‘wat lijkt me leuk, wat past bij mij en zit ik op de goede weg?’ beantwoord. Door de gesprekken en opdrachten is duidelijk geworden wat mijn kwaliteiten zijn, wat voor mij belangrijke waarden zijn en wat totaal niet bij mij past. Dit heeft mij de juiste inzichten gegeven. Daarnaast heb ik geleerd om carrière keuzes te maken gebaseerd op wat mij enthousiast maakt, in de plaats van alleen wat op papier een logische stap zou zijn.”

Jelena (27)

wil jij dit ook?

Net als de millennials hierboven zelfverzekerd een volgende stap zetten in je loopbaan? Zodat je weer met plezier naar je werk gaat en voldoening ervaart.

Nu is het aan jou! Besluit je nog wat langer te doen wat je altijd al deed? Het nog eens zelf te proberen en ondertussen iedere dag met tegenzin opstaan voor een matige baan?

Of kies je er op dit moment voor om de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw loopbaan? Kom je direct in actie zodat jij binnen enkele maanden vrolijk naar je ideale baan huppelt?

It’s up to you ;).

Menu