Hey millennial,

Ik help jou inzicht te krijgen in jezelf, zodat je ontdekt wat je écht wil en daardoor vol overtuiging gaat voor de baan die bij je past!

Herken je dat…

  👉🏽 Je twijfelt of je op dit moment wel op je plek zit

  👉🏽 Je huidige baan kost je veel energie en brengt je weinig voldoening

  👉🏽 Je vindt het lastig helder te krijgen wat je wel wil en bij je past

  👉🏽 Je voelt dat er meer in je zit maar het komt er niet uit

Een paar jaar terug, na het afronden van je studie, was je al lang blij dat je een baan vond die aansloot bij de opleiding die je had gevolgd. Vanuit daar ben je misschien nog in een andere baan gerold en als vanzelf sta je nu op dit punt. Waarin je jezelf afvraagt; is dit het nou? 

Je bent gewend geraakt aan je huidige situatie maar iets zegt je dat er meer mogelijk is dan dit. Dat er meer in je zit dan dit. Je weet alleen niet goed wat dat is en hoe die fantastische baan er dan uit zou moeten zien. Dus stop je dit ‘wilde impuls’ weer weg en ga je door met wat je deed. Werken in een baan waar je geen voldoening uit haalt en die je meer en meer energie gaat kosten. Je begint steeds meer op te zien tegen de werkweek en ook buiten werktijden merk je dat het invloed op je heeft. Het maakt je onzeker. Hoort dit erbij of moet ik er iets mee?  

Wake up call!

Hoe jij je dagen invult bepaalt hoe jouw leven eruit ziet. Dat geldt niet alleen voor wat je in het weekend doet, dat geldt zeker ook voor die werkweek!

Want JA, werken kàn leuk zijn! Ook voor jou bestaat er een baan die je voldoening geeft, waar je kwaliteiten in naar voren komen en binnen een omgeving waarin jij je fijn voelt. Het enige wat je op dit moment hoeft te doen is zelf de verantwoordelijkheid nemen over je loopbaan en de eerste stap te zetten. De stappen die volgen doen we samen.

tijdens het traject ga je in drie stappen:

1

Jezelf beter leren kennen door open te kijken naar jouw kwaliteiten en waarden

Dit bereiken we doordat ik je hele praktische opdrachten mee geef die je meer inzicht geven over wie je bent. Wat zijn jouw sterke punten en hoe wil je die in je werk inzetten? Daarnaast kijken we welke waarden voor jou belangrijk zijn. Jouw kernwaarden geven inzicht over wat jij belangrijk vindt en wat maakt dat jij bepaalde keuzes maakt.

2

Een helder beeld krijgen van welke baan bij jou past door soms confronterende vragen en nieuwe invalshoeken

Als coach praat ik op een andere manier met je dan je omgeving waarschijnlijk doet. Ik stel open vragen waardoor je zelf aan het denken wordt gezet. Vaak heb je zelf al bepaalde kaders gegeven aan je loopbaan en aan wat ‘realistisch’ is. Deze kaders gaan we weghalen zodat ook jij weer open kunt kijken naar alle mogelijkheden.

3

Het vertrouwen voelen om direct stappen te zetten doordat we de beren die jij nog op de weg ziet gaan tackelen

Wanneer je steeds meer beeld krijgt van wat jij graag wil wordt het vaak ook wat spannender. Want juist wanneer we iets heel graag willen, zijn we heel goed in het bedenken van redenen waarom dat niet zou kunnen. Samen gaan we die redenen onderzoeken, checken of ze waar zijn en je gaat inzien hoe je jouw gedachten kunt sturen voor meer vertrouwen in jezelf en de stappen die je gaat zetten.

zo ziet dit er praktisch uit:

Ieder traject start met een gratis en vrijblijvende find out sessie. Tijdens deze sessie wordt duidelijk wat jou nog tegen staat naar je ideale baan, wat er voor nodig is om dat te verhelpen en hoe ik je daarbij kan helpen. Na de sessie beslis jij of je een traject wil starten.

Zo ja, dan heb je keuze uit twee trajecten:

👉🏽 De invulling van het traject wordt volledig afgestemd op wat jij nodig hebt. Geen standaard procedures dus. Na de sessie stuur ik je een mail toe met de to do’s waar je zelfstandig mee aan de slag kunt.

👉🏽 Tussen de sessies door kun je met al je vragen bij me terecht via mail of whats app. 

👉🏽 Jouw ideale baan helder krijgen én bemachtigen kent geen quick fix. Het is een proces wat tijd nodig heeft en dat is dan ook de reden dat ik geen losse sessies aanbiedt en alleen met trajecten werk. Alleen zo ontstaat een goed resultaat voor de lange termijn.

Wat levert het je op?

🥳

Zelfkennis

Een overzicht van jouw kwaliteiten, de dingen die je energie geven en een duidelijk beeld van waar jij naartoe wil.

💪

Vertrouwen

Je weet waar je voor staat en durft daarvoor uit te komen. Je voelt je sterk en draagt dat ook uit naar je (toekomstige) werkgever.

💼

Jouw ideale baan

Door helder te krijgen waar je naartoe wil en concrete actiepunten heb je die fantastische baan sneller dan je denkt.

ervaringen van anderen

"3 Maanden geleden kwam ik bij Maartje met heel veel twijfels en onzekerheid. Ik wist totaal niet meer wat ik nu precies leuk vond, en waar mijn interesses lagen op het gebied van opleidingen en werk. Dankzij Maartje weet ik nu eindelijk wat ik wil worden en start ik volgend jaar september zelfs met een opleiding. Met behulp van de fijne opdrachten en coachgesprekken met Maartje weet ik nu wat ik wil gaan doen in de toekomst."​
Meike (20)
"Bij mijn voorgaande functies was ik niet op mijn plek. Hoewel alles wel een soort van leuk was, was het 't net niet. Ik was klaar met het gehop en gepieker en heb Maartje in de arm genomen om voor mezelf duidelijkheid te creëren. Door de opdrachten en gesprekken met Maartje kwam ik steeds dichter bij wat ik nu echt wilde. Door naar mezelf te kijken, naar mijn waarden en kwaliteiten, heb ik nu gevonden wat echt bij mij past."​
Evi (28)
"Wauw! Op voorhand had ik niet verwacht dat Maartje mij zo goed op weg zou kunnen helpen. Bij aanvang van het traject vond ik het lastig om een concreet beeld te vormen van de inhoud van het traject. Maartje heeft me dit goed uitgelegd en dat gaf mij voldoende vertrouwen om te starten. Wat ik sterk vind aan de werkwijze van Maartje is dat zij je met open blik naar de opdrachten laat kijken en je het gevoel geeft dat alles mogelijk is. Vooraf zag ik nog allerlei beren op de weg en nu, achteraf, kan ik zeggen dat inderdaad alles mogelijk is! Uiteindelijk ben je zelf de sleutel tot je eigen succes en is het heel fijn dat Maartje je de juiste handvatten aanreikt om die sleutel te vinden."
Kaat (31)
"Door mijn gesprekken met Maartje is eindelijk mijn vraag: ‘wat lijkt me leuk, wat past bij mij en zit ik op de goede weg?’ beantwoord. Door de gesprekken en opdrachten is duidelijk geworden wat mijn kwaliteiten zijn, wat voor mij belangrijke waarden zijn en wat totaal niet bij mij past. Dit heeft mij de juiste inzichten gegeven. Daarnaast heb ik geleerd om carrière keuzes te maken gebaseerd op wat mij enthousiast maakt, in de plaats van alleen wat op papier een logische stap zou zijn."
Jelena (27)

wil jij dit ook?

Net als de millennials hierboven zelfverzekerd een volgende stap zetten in je loopbaan? Zodat je elke dag van de week opstaat en zin hebt om aan de dag te beginnen?

Nu is het aan jou! Besluit je nog wat langer te doen wat je altijd al deed? Het nog eens zelf te proberen en ondertussen iedere dag met tegenzin opstaan voor een matige baan?

Of neem je de verantwoordelijkheid voor jouw loopbaan? Kom je direct in actie zodat jij binnen enkele maanden vrolijk naar je ideale baan huppelt?

Menu