gelukt, je ontvangt een mail met het ebook!

BEKIJK ondertussen DEZE VIDEO, IK HEB NAMELIJK NOG IETS LEUKS voor je!

Je wil werk doen wat bij jou past en waarin je je kwaliteiten kunt inzetten. Maar tegelijkertijd heb je geen idee wat jouw kwaliteiten eigenlijk zijn. Het is je misschien weleens gevraagd tijdens een sollicitatiegesprek maar echt een overtuigend antwoord daarop geven vind je lastig. Laat staan een baan vinden die daar echt goed bij aansluit. Misschien denk je zelfs dat jij niet zo’n spetterende kwaliteiten in je hebt als iemand anders.

Gelukkig is dat onzin!

Iedereen heeft vanaf zijn geboorte een uniek pakketje aan kwaliteiten in zich. Jij dus ook! En ik ben ervan overtuigd dat we deze niet voor niets hebben gekregen. Het is de bedoeling dat we deze in ons werk inzetten. Want wanneer je met taken bezig bent waarin jouw kwaliteiten naar voren komen dan kost het je weinig energie, levert het je veel voldoening op én vind je het leuk om te doen.

Dat maakt dat weten wat je kwaliteiten zijn één van de belangrijkste onderdelen is bij het vinden van een baan die bij jou past.

Ik heb iets leuks ontwikkeld

Juist omdat die kwaliteiten zo belangrijk zijn heb ik een kwaliteitengids ontwikkeld. Een praktisch werkboek waar jij direct zelf mee aan de slag kunt. Je start met het bekijken van een korte introductievideo waarin ik je wat meer vertel over wat kwaliteiten zijn en waar je ze moet ‘zoeken’. Vervolgens doorloop je een aantal vragen die je meer inzicht zullen geven. Zo kom je er bijvoorbeeld achter wat jouw valkuilen jou vertellen over je kwaliteiten. Je ontvangt daarnaast ook een overzichtelijke lijst van kwaliteiten die het makkelijker maakt om jouw kwaliteiten eruit te pikken. Wanneer je alle stappen hebt doorlopen heb jij een duidelijke top 5 van jouw kwaliteiten. En niet zo maar kwaliteiten, kwaliteiten waar je trots op bent!

Voor €17,- kun jij hier nu al mee aan de slag!

De kwaliteitengids zorgt ervoor dat je...

💪🏽 Weet wat jouw kwaliteiten zijn
💪🏽 Je jouw kwaliteiten kunt benoemen tijdens een sollicitatiegesprek
💪🏽 Zelfvertrouwen voelt
💪🏽 Jezelf niet meer hoeft te vergelijken met anderen
💪🏽 Opzoek kunt naar een baan die aansluit bij jouw kwaliteiten

Je koopt de kwaliteitengids voor maar €17,-. Klik op de knop hieronder en je ontvangt hem direct in je mailbox!