Voeg je header hier toe

work happy programma

3 maanden coaching zodat je werk (weer) bij je past

Wat als…

…Je niet meer hoeft te twijfelen maar rust ervaart omdat je precies weet wat je wil in je werk?

…Je met plezier naar je werk gaat en er zelfs energie van krijgt?

…Je weet wat je in huis hebt, je kwaliteiten kent en deze met vertrouwen kunt inzetten in je werk?

Zonder beroepskeuzetest en zonder dat je nu enig idee hoeft te hebben van wat je graag zou willen!

dit is het probleem...

De meeste millennials gaan op deze manier om met hun werktwijfels: 

  • Ze scrollen uren op vacaturesites in de hoop daar de perfecte vacature tegen te komen terwijl ze niet eens weten waar ze precies naar op zoek zijn.
  • Ze blijven jaren hangen in dezelfde baan omdat ze niet weten wat dan wél?!
  • Of ze blijven juist switchen van baan in de hoop bij een andere werkgever het antwoord te vinden op de grote vraag; wat wil ik?!
  • Ze denken uren na over wat hun ideale baan is maar denken tegelijkertijd ook alles weer kapot. Waardoor ze zich steeds opnieuw weer ‘terug bij af’ voelen.

Uiteindelijk nemen ze genoegen met een matige baan. En ik snap het. De eeuwige zoektocht naar ‘de perfecte baan’ is vermoeiend. Maar het KAN OOK ANDERS!

Hi, ik ben Maartje

Oprichter van het Work Happy Programma. Ik weet precies hoe het voelt wanneer je totaal geen idee hebt welke kant je op wil met je loopbaan. En tegelijkertijd de druk voelt om ‘de juiste’ beslissing te maken.

Ik volgde een opleiding tot Artiest waarbij ik compleet voorbij ging aan mezelf. Na 3 jaar ploeteren liep ik compleet vast. Ik stopte met de opleiding en had totaal geen idee wat ik dan wél wilde.

Ik ontdekte dat ik al die tijd keuzes maakte om iets te bewijzen aan iemand anders en dat, om iets langer vol te houden én daar plezier uit te halen, ik moest gaan kijken naar mezelf. Ik leerde mezelf steeds beter kennen, ontdekte mijn passie voor coachen en deed 2 coachopleidingen, waaronder die tot Loopbaancoach.

Inmiddels haal ik heel veel plezier en voldoening uit werk waarvan ik écht kan zeggen dat het bij mij past. Ik weet dat jij dit, met de juiste tools, ook kunt bereiken.

Dat is waarom ik dit programma heb opgezet en de methode wil leren waardoor iedereen ontdekt hoe je bij de kern komt van wat je écht wil in je loopbaan.

Ben jij dit?

1

2

4

3

✔️ Je bent millennial en twijfelt over je baan. Je voelt dat er iets mag veranderen maar je weet niet wat en hoe.

✔️ Je wil graag weer rust ervaren over je werk en voelen dat je op je plek zit. Je wil met plezier naar je werk gaan er weer voldoening uithalen. Of dat nu in je huidige baan is of in een nieuwe baan.

✔️ Je wil een volgende stap strategisch aanpakken zodat je er voor langere tijd achter staat

✔️ Je wil je keuzes afstemmen op jouw gevoel, niet op advies van anderen

Herken jij je in bovenstaande? Dan is het Work Happy programma de perfecte oplossing voor jou.

De ervaring van Annemarie

“Ik kreeg geen voldoening van wat ik deed en het voelde alsof ik in een soort wachtstand leefde. Ik wist dat ik iets moest veranderen, maar vond dat súper spannend.

Ik ben enorm blij dat Maartje me heeft geholpen hierbij. De gesprekken met haar waren altijd heel fijn en vertrouwd. Ze is heel open, enthousiast en kijkt echt naar JOU als individueel persoon. Het is zo waardevol als iemand van buitenaf (zonder mening of oordeel!) meedenkt in mogelijkheden. Maartje stelt precies de juiste vragen en is er heel goed in om tot de kern van een probleem te komen. En door samen stukje voor stukje uit te zoeken wat bij me past, voelden de stappen die ik vervolgens moest zetten ineens veel minder groot en eng.

Nu we een paar maanden verder zijn doe ik werk waar ik energie van krijg, voel ik me gelukkig en heb ik meer (zelf)vertrouwen. Ik gun oprecht iedereen die zich niet fijn voelt in zijn/haar werk een Maartje in z’n leven! :)”​

dit is uniek aan mijn werkwijze

✨ Ik haal naar de oppervlakte wat voor jóú klopt. Ik geef dus geen advies over welke baan je volgens mij zou moeten doen. Ik geef je alle tools die je nodig hebt zodat je dit zelf ontdekt.

✨ Ik stem het proces af op jou. Zo word je niet overladen met allerlei standaard tips maar krijg je wat jij op dat moment nodig hebt. (Warning; Dat is niet altijd wat je op dat moment wil ;))

✨ Ik zie je groter dan jij jezelf. Mijn klanten geven me vaak terug dat mijn enthousiasme en vertrouwen aanstekelijk werkt. Waardoor ze ook echt in actie komen.

✨ Ik support je ook tussen de sessies door en beantwoord je vragen. Je proces komt dus niet stil te liggen tussen de sessies in.

✨ Ik zoek met je naar de balans tussen hoofd en gevoel. Zodat je over die beren heen stapt en gaat voor wat je écht wil.

Deze stappen doorlopen we in het programma

Vergroten van jezelfkennis

Je ontdekt je kwaliteiten, in welke competenties je deze wil inzetten en welke waarden voor jou belangrijk zijn in een bedrijf. Je weet welke facetten in een baan terug moeten komen zodat het je energie oplevert.

Mogelijkheden zien

De oogkleppen gaan af. Je ziet welke mogelijkheden er allemaal voor jou zijn. En i.p.v. dat je blijft denken in praktische opties ga je nu echt voelen wat jou uit al die mogelijkheden het meest enthousiast maakt.

Belemmeringen tackelen

In deze stap tackelen we de overtuigingen die jou tegenhouden naar die baan waar je blij van wordt. Je ontdekt wat jij jezelf vertelt en hoe dit ervoor zorgt dat je niet verder komt. Je leert je mindset te shiften zodat je ook echt het vertrouwen gaat voelen om stappen te zetten naar verandering in je loopbaan.

Verandering doorvoeren

Het voorwerk zit erop. Je voelt overtuiging over wat je wil en wat je te bieden hebt. Je gaat dit bespreekbaar maken met je werkgever/laten zien tijdens je sollicitaties. Nu ga je dus daadwerkelijk de stappen zetten om je werk steeds meer in lijn te brengen met wie je bent. Ik leer je hoe je bij elke stap trouw aan jezelf blijft zodat je baan écht klopt voor jou.

Resultaten van klanten

“Bij mijn voorgaande functies was ik niet op mijn plek. Hoewel alles wel een soort van leuk was, was het ’t net niet. Ik was klaar met het gehop en gepieker en heb Maartje in de arm genomen om voor mezelf duidelijkheid te creëren. Door de opdrachten en gesprekken met Maartje kwam ik steeds dichter bij wat ik nu echt wilde. Door naar mezelf te kijken, naar mijn waarden en kwaliteiten, heb ik nu gevonden wat echt bij mij past.”

Evi (28)

“Wauw! Op voorhand had ik niet verwacht dat Maartje mij zo goed op weg zou kunnen helpen. Bij aanvang van het traject vond ik het lastig om een concreet beeld te vormen van de inhoud van het traject. Maartje heeft me dit goed uitgelegd en dat gaf mij voldoende vertrouwen om te starten. Wat ik sterk vind aan de werkwijze van Maartje is dat zij je met open blik naar de opdrachten laat kijken en je het gevoel geeft dat alles mogelijk is. Vooraf zag ik nog allerlei beren op de weg en nu, achteraf, kan ik zeggen dat inderdaad alles mogelijk is! Uiteindelijk ben je zelf de sleutel tot je eigen succes en is het heel fijn dat Maartje je de juiste handvatten aanreikt om die sleutel te vinden.”

Kaat (31)

“Door mijn gesprekken met Maartje is eindelijk mijn vraag: ‘wat lijkt me leuk, wat past bij mij en zit ik op de goede weg?’ beantwoord. Door de gesprekken en opdrachten is duidelijk geworden wat mijn kwaliteiten zijn, wat voor mij belangrijke waarden zijn en wat totaal niet bij mij past. Dit heeft mij de juiste inzichten gegeven. Daarnaast heb ik geleerd om carrière keuzes te maken gebaseerd op wat mij enthousiast maakt, in de plaats van alleen wat op papier een logische stap zou zijn.”

Jelena (27)

Work happy programma

Het Work Happy Programma zorgt er doormiddel van 3 maanden 1 op 1 coaching voor dat je erachter komt wie je bent, wat je wil en de veranderingen doorvoert zodat je weer met plezier naar je werk gaat.

Dit is wat je krijgt:

  • 6 coachsessies van 60 minuten
  • Support via mail en whats app tussen de sessies door
  • Opdrachten en ondersteunende video’s afgestemd op jouw proces

€ 880,-

In termijnen betalen kan ook, je betaalt dan 3 x € 300,-
Let op: Deze prijs geldt alleen voor particulieren.

Resultaten van klanten

“Voor ik bij Maartje aan de slag ging was ik een beetje sceptisch. Hoe kan een coach in een paar sessies inzichtelijk krijgen wat ik zoek in een baan als ik dit antwoord al jaren zelf niet weet? Maar wat heeft Maartje mij het tegendeel bewezen! Niet alleen kreeg ik in korte tijd helder wat mijn kwaliteiten en competenties zijn en wat ik belangrijk vind in een baan, maar ook ben ik veel meer gaan geloven in mijn eigen kunnen. De fijne, duidelijke en op maat gemaakte werkwijze geven mij het gevoel dat ik elke baan aan kan. Ik raad de begeleiding en hulp van Maartje iedereen aan!”

Hanneke (29)

“Ik werkte als verpleegkundige in het ziekenhuis, maar ik merkte al geruime tijd, dat mijn hart hier niet meer lag. Ik worstelde erg met de vraag, wil ik wel in de zorg blijven, of ga ik het daar buiten zoeken? Dat daarbuiten zoeken, zag ik alleen maar obstakels in. Ik had hier duidelijk hulp bij nodig. En ik ben super blij dat ik bij Maartje terecht kwam! Zij heeft mij echt laten kijken naar wat ik diep van binnen echt wilde, en de obstakels de deur uit te gooien. Ik had het echt nooit verwacht, maar ik heb nu een andere baan in de richting van interieur/styling. Totaal niet te vergelijken, maar het is voor mij de beste beslissing in lange tijd geweest! Ik doe iets wat ik ontzettend leuk vind, en ik ga weer met plezier naar mijn werk!”​

Lisa (28)

“Wat ben ik blij dat ik het traject ben aangegaan bij Maartje. Ik ben er ingestapt met veel vragen en onduidelijkheden maar als ik kijk waar ik nu sta mag ik echt trots op mijzelf zijn. Maartje heeft mij de juiste vragen gesteld waardoor je echt aan het denken wordt gezet. Het meest bijzondere aan het hele traject is de manier waarop Maartje het aanvliegt en de positieve vibes die er hangen! Ik kreeg altijd tijdens de afspraak zoveel energie om er mee aan de slag te gaan. Maartje je bent echt een topper! Dikke vette aanrader!!”​

Renee (27)

wil jij dit ook?

Wil je samen aan de slag? Klik op de knop hieronder om een Find Out sessie met mij in te plannen. In deze sessie leer ik je wat beter kennen, stel ik vragen over je loopbaan tot dusver en de doelen die je graag wil behalen.

Aan het einde van de sessie kan het 2 kanten op: Of we zijn een perfecte match en ik nodig je uit om met mij te werken als één van mijn klanten…

Of we zijn geen goede match en ik verwijs je naar wie ik denk dat jou beter zou kunnen helpen. No hard feelings en geen verplichtingen vanuit jouw kant. Het belangrijkste is dat, via welke weg ook, jij jouw doelen gaat behalen.

Let’s do this!

Menu