Coaching

Coaching

Ontdek wie je bent, wat je kunt en wat je leuk vindt

Wil jij aan de slag met je loopbaan? Goed nieuws: Je hoeft het niet alleen te doen!

Tijdens de coachingsessies bespreken we wat voor jou belangrijk is. Je krijgt opdrachten mee en ik stel je vragen om eens goed over na te denken. Door hier heel bewust mee aan de slag te gaan, kom je er achter wie je bent, wat je kunt en wat je leuk vindt. Die dingen lijken soms heel logisch, maar zijn het zeker niet altijd. Daarnaast heb je vaak bepaalde denkpatronen die niet altijd helpend zijn om je doel te bereiken. We gaan onderzoeken wat jouw denkpatronen zijn en kijken hoe we ze om kunnen buigen naar helpende patronen.

Dit alles zorgt ervoor dat jij jezelf bewust wordt van wie je bent, wat je kunt en wat je wil. Met een fijne portie zelfvertrouwen die je helpt de stap naar je ideale baan wél te zetten. 

Let op: Ik geef geen advies en stuur niet naar de branche waar het werkaanbod het hoogst is. Ik help je inzichten te geven in wat voor jou belangrijk is. Alleen op die manier kun jij de beste keuzes maken!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we in op jouw situatie. Na dit gesprek kun je beslissen of je graag een traject wil starten.

WhatsApp chat