Aanbod

Aanbod

Hoe kan ik je helpen? Kies het pakket dat bij jou past.
Pakket 1; je weet wat je wil maar je zet de stappen niet
Pakket 2; je wil iets anders maar je weet niet wat

Pakket 1; je weet wat je wil maar je zet de stappen niet

Je bent na je opleiding in een baan gerold maar het is niet wat je ervan verwacht had. Je voelt dat er meer uit te halen is en je weet stiekem, diep van binnen, wat je wél graag zou willen doen. Maar wat nu als het niet lukt? Kan ik daar mijn vaste baan wel voor opzeggen? Je twijfelt of en hoe je de stap naar wat je graag wil moet zetten. 

Herkenbaar? Dit pakket is voor jou gemaakt!

  • Een gratis kennismakingsgesprek
  • Een coachingsessie van 1,5 uur
  • Een telefonische reminder 

Tijdens de coaching gaan we onderzoeken wat jou tegenhoudt om de stappen te zetten naar jouw ideale baan. We zetten je angsten om naar zelfvertrouwen. Daarnaast stellen we concrete acties op zodat je direct aan de slag kunt! Jij beslist binnen wat voor periode jij de acties graag uitgewerkt wil hebben en op dat moment plannen we de telefonische reminder. Als extra stok achter de deur en om eventuele overige blokkades te doorbreken.

Hierna voel je zelfvertrouwen en enthousiasme waardoor je wél die stappen zet richting je ideale baan. 

€ 115,-

Pakket 2; je wil iets anders maar je weet niet wat

Je twijfelt of je met de baan of opleiding die je nu doet wel op je plek zit. Je wil graag iets doen waar je enthousiast van wordt en wat echt bij je past. Maar daar loop je vast, want wat is dat dan? Je struint vacaturesites af maar niets spreekt je echt aan. Je wil graag beter weten wat je wil zodat je op zoek kunt naar de baan of opleiding die jou happy maakt.

Herkenbaar? Dit pakket is voor jou gemaakt!

  • Een gratis kennismakingsgesprek
  • 5 Coachgesprekken van een uur
  • Na elk gesprek krijg je opdrachten toegestuurd om thuis mee aan de slag te gaan

Tijdens de coaching en met behulp van de opdrachten kom je erachter wie je bent, wat je kunt en wat je wil. Dit doen we door o.a. je kwaliteiten te onderzoeken en in te gaan op wat jij belangrijk vindt in een bedrijf. Door na te denken over de vragen die ik je stel word je je steeds meer bewust van welke kant jij in wil. Wanneer dat helder is gaan we in op bepaalde denkpatronen die je tegenhouden om te doen wat je graag zou willen doen.

Hierna heb jij een helder beeld van wie je bent en wat jij wil zodat je enthousiast en zelfverzekerd op zoek kunt naar jouw ideale baan. 

€ 325,-

 

Mocht je behoefte hebben aan (enkele) losse gesprekken dan geldt een tarief van € 70,- per gesprek van een uur.

WhatsApp chat